top of page
  • _

«Sammen» - et digitalt håndarbeidsprosjekt i felleskap

Søsterlenkens håndarbeidsgruppe er utålmodige! Vi vil så gjerne flokke oss sammen med garn, pinner, nåler og annet utstyr for å oppleve et samhold blant søstre i en atmosfære av kreativitet og skaperglede! Dessverre fortsetter Covid-19 å sette store begrensninger på hvor mye vi kan menge oss med hverandre… Dette er vi, som så mange andre, GANSKE lei av! Derfor starter vi opp et digitalt konsept, hvor vi kan gjøre – nesten – det vi ville gjort, om vi hadde vært fysisk samlet.


Målet med «Sammen» er at vi i felleskap lager ulike prosjekter – for alle ferdighetsnivåer – sammen! Helt konkret vil det si at vi gjennomfører et felles prosjekt der vi følger samme oppskrift, og rett og slett lager det samme – sammen! I løpet av en prosjektperiode vil det legges ut videosnutter på denne bloggen, hvor vi steg for steg kommer i gang sammen, og avslutter sammen. Her kan dere også stille spørsmål knyttet til prosjektet og utfordringer som skulle oppstå underveis. Slik kan du følge med og delta aktivt, med veiledning til akkurat det DU lurer på.


Følg med på denne bloggen! Her vil det snart komme informasjon om første prosjekt, hva du trenger av utstyr m.m. I mellomtiden må du gjerne legge igjen kommentarer og stille oss spørsmål om det er noe du lurer på.


Vi gleder oss!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Teaser - mens du venter...

Mens dere venter på første video-leksjon i teppe-prosjektet kan du kose deg med denne lille teasern! Den er kort, men du får et lite innblikk i hva vi mener når vi sier at du kan stoppe når du vil, og

Vokse opp med vold

Å vokse opp med vold Skrevet av Farzana Kausar, kognitiv terapeut Mange barn vokser opp med vold fra foreldre, og forteller aldri noen om hvordan de har det. Du kan være voksen nå, men fortsatt huske

Comentarios


bottom of page